wordpress hjemmeside

WordPress hjemmeside skal stå skarpt for vores kunder

Driver du virksomhed har du med stor sandsynlighed en WordPress hjemmeside eller en anden form for hjemmeside. Vi er en lille virksomhed, men ved hvor vigtigt det er for vores brand at have en online platform, som folk kan finde os på.

Det kan du med en WordPress hjemmeside

I dagens Danmark kan du nærmest ikke være virksomhedsdrivende uden at have en eller anden form for synlighed online. Er det ikke en WordPress hjemmeside eller en decideret webshops, jamen så kører din forretning måske gennem Instagram eller du får udtrykt din virksomheds værdier gennem sociale medier som LinkedIn eller Twitter måske. Vores online tilstedeværelse foregår på flere platforme. Vi bruger vores webshop til at sælge vores varer, mens vi har tilknyttet en WordPress hjemmeside til vores blog. Bloggen bruger vi i høj grad til at skabe SEO værdi. Det er her inde vi kan skrive en masse gode evergreen indlæg, som folk vil søge efter igen og igen.

Ved du lidt om SEO så kender du sikkert også til vigtigheden af evergreen content. Det er nemlig vigtigt for vores SEO og dermed online synlighed, at vi får skabt noget indhold, som stadig virker friskt og nyt om 2 år og om 5 år. Altså indhold som på en måde er tidsløst, sådan så folk synes det er lige så relevant at Google om 4 år som de synes det er nu. Det kan være en guide eller en opskrift til noget bestemt. Det vigtige for os er selvfølgelig at vores indhold stadig har relevans for de produkter vi nu en gang sælger. Vi vil altså ikke dele en bageopskrift, hvis ikke det på nogen måde kan kobles sammen med noget af det vi sælger. Til gengæld kan en sko pleje guide virke virkelig relevant.

Få professionelle til at sætte din side op

Vi fik et bureau til at stå for opsætningen af vores WordPress hjemmeside og webshop. Det er også dem der har sørget for at de to platforme spiller sammen, så de for brugeren virker nærmest som én platform. Bruger oplevelsen er super vigtig for, om folk vender tilbage til din hjemmeside. Netop derfor har vi ladet et professionelt bureau stå for flere dele af opsætningen. På den måde kan vi nu nemt selv gå ind og tilføje indlæg, produkt beskrivelser med mere. Sådanne ting gør vi selv in-house, mens bureauet hjælper os med de mere tekniske ting bagom hjemmeside og webshop.