Sushi Ad Libitum: den bæredygtige sushirestaurant

Sushi er en populær spise i mange dele af verden, men det kan være svært at finde bæredygtige sushirestauranter, der tilbyder en række valgmuligheder for kunderne. Sushi Ad Libitum er en af disse restauranter, som har været i stand til at følge med efterspørgslen og samtidig levere fisk og friske råvarer af høj kvalitet. Sushi-elskere vil helt sikkert nyde Sushi Ad Libitums udvalg af ruller, nigiri, sashimi og meget mere!

En bæredygtig sushirestaurant

En af Sushi Ad Libitums mest innovative funktioner er deres all-you-can-eat-sushi. Sushi-elskere kan nyde det friskeste og bredeste udvalg af sushi og sashimi under ét tag. Sushi bliver ikke friskere end Sushi Ad Libitum!

Sushi Ad Libitum tilbyder et bredt udvalg af ruller med forskellige ingredienser som avocado, agurk, asparges og endda lakserogn (flyvende fiskeroge). Sashimi-elskere vil også kunne nyde Sashimi Ad Libitum med tilbud som tun, rejer, blæksprutter og meget mere! Sushifans har nu et sted, hvor de kan nyde en skaldyrsfest til frokost eller aftensmad hver dag i en rimelig pris. Sushi-elskere vil helt sikkert nyde Sushi Ad Libitum’s udvalg af ruller, nigiri, sashimi og meget mere!

Fisk og grøntsager af høj kvalitet

Sushi-elskere vil blive glade for at vide, at Sushi Ad Libitum kun bruger fisk og grøntsager af høj kvalitet, der kommer fra lokale leverandører. Sashimielskere kan nyde laks, tun, blæksprutte eller rejer til en rimelig pris uden at skulle bekymre sig om kilden til deres fisk og skaldyr!

Hos Sushi Ad Libitum opfordres gæsterne til at bestille det, de ønsker, så længe der er lager, så ingen behøver at gå glip af et stykke sushi, de måske har bestilt, hvis det løber tør, mens de venter i køen. Og hvad mere er? Sushis bliver heller ikke spildt! De overskydende stykker kommer tilbage i cirkulation, når kunderne returnerer dem ved at lægge dem på tallerkener, som serverne bringer i løbet af hele serveringen.

Menuen skifter dagligt

Sushi Ad Libitum-menuen skifter dagligt for at afspejle de friske råvarer, der er til rådighed. Sashimi-elskere vil få deres fornøjelse med laks, blæksprutte, rejer og tun! Sushifans kan også nyde et bredt udvalg af fisk som makrel, snapper og havbars!

Sushi Ad Libitums all-you-can eat-koncept gør det lettere for sushi-elskere at prøve forskellige typer ruller uden at føle sig begrænset af pris eller mængde. Minimumsbestillingen på nogle varer er kun et stykke, så alle får lige store chancer for at nyde førsteklasses sashimi, når de har lyst! Sushifanatikere vil helt sikkert have det sjovt på Sushi Ad Libitum, hvor der ikke er nogen grænser, når det kommer til skaldyrsfester i Sushi!