En hektisk dag på min travle arbejdsplads

Det var en travl morgen og jeg havde lige sat mig på min plads, da en stak af papir landende på mit bord. Jeg vidste, at det ville blive en hektisk dag, og at jeg skulle nå enormt meget for at komme i mål med mit arbejde.

Jeg fortsatte med at gennemgå papirerne og stemplede dem med firmaets logo, mens jeg arbejdede. Jeg havde så travlt, at jeg ikke engang lagde mærke til, at frokosttid kom og gik. Til sidst sluttede min vagt, og jeg var ærlig talt lidt rundt på gulvet. Da jeg kom hjem, lagde jeg mig bare ind på min sofa og så fjernsyn resten af dagen. Jeg var så træt, at jeg næsten faldt i søvn.

Da jeg mødte ind næste dag, stod min chef ved min plads. Jeg kunne se, at hun ville tale med mig. Vi gik sammen ind på hendes kontor. Hun fortalte mig straks, at alle de papirer, jeg havde stemplet med papirets logo, var forkerte. Stempelmaskinen var løbet tør for blæk, så alle de stempler, der var blevet stemplet på papirerne, var spildt arbejde.

Suk, tænkte jeg.

Samtidig kunne jeg heller ikke forstå, at jeg havde overset det. Var jeg måske lidt stresset? Det var i hvert fald et mysterie for mig, da jeg ellers plejer at være meget opmærksom på at udføre mit arbejde korrekt og punktligt.

Lys for enden af tunnelen

Jeg tænkte, at jeg var ved at blive skældt ud af min chef, men hun havde en anden reaktion. Hun fortalte mig, at jeg havde arbejdet så hårdt den dag, at hun ikke turde fortælle mig det tidligere, i frygt for, at jeg ikke kunne fokusere resten af dagen. Men hun tilbød mig altså en forfremmelse, på trods af de mangelfuldte stempler.

Jeg var så glad, at jeg havde tårer i øjnene. Det viste sig, at alt mit hårde arbejde alligevel havde givet pote. Nogle gange har man bare brug for en lille smule held for at komme videre i livet. Jeg er taknemmelig for den mulighed, jeg fik, og jeg vil aldrig glemme, hvordan det hele startede med en travl dag på kontoret.

I fællesskab købte vi en masse nye stempelmaskiner til arbejdspladsen, så vi aldrig nogensinde ville stå i den situation igen, hvor vores stempler ikke giver et ordentlig aftryk. Det er dejligt at vide, at der nu er styr på det hele.